Och de unga gillar naturligtvis Zlatan. Årets idolkort har kommit från Bris, Barnens Rätt I Samhället. På årets kort finner vi ungdomsidolerna Zlatan Ibrahimovic, Robyn, Ola Svensson, Mustafa Mohamed, Emma Green, Charlotte Kalla och Adam Tensta. BRIS idolkortskampanj vänder sig till alla sjätteklassare i Sverige och korten delas gratis ut i skolorna via skolsköterskor och lärare.

– Vi vet från våra kontakter med barn och unga hur viktigt det är för barn att kunna känna igen sig i andra. De idoler som medverkar i idolkortskampanjen är alla viktiga förebilder som visar att problem kan vändas till att bli en tillgång i livet, säger Johnny Nordström, marknadsansvarig BRIS.

Länk till Bris och idolkorten.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , och annat intressant.

I övrigt skriver Makan Amini om moderaten Edvin Alams kapning av Facebook-gruppen som protesterar mot Barnsjukhuset Martina. Sjukhuset som nekar barn utan rika föräldrar vård.
Björn Fridén skriver om att Stockholms stad nu ändrar reglerna för att kunna sälja ut ännu mer allmännytta och Roya skriver om en 14 årig romsk flicka.

6 Responses

  1. Pingback: In Your Face
  2. Pingback: Thomas Hartman