Är det någon som vet vad detta betyder?

2006年世界华语“玉鼎杯”征稿启事-AD

2006年世界华语“玉鼎杯”征稿启事 “玉鼎杯”由《读者文摘》网络杂志事业部联合国内外华语媒体与协会,共同主办的世界华语“玉鼎杯”征文大赛。2006年世界华语“玉鼎杯” 征文大赛,将分为儿童组、少年组、成人组分别征集作品,现面向世界华语社会的作家、摄影家、书画家、文学爱好者征稿……详见

Jag fick det med e-posten idag. Det kan vara något viktigt……;-)

8 Responses

 1. Gissningsvis är det ett exklusivt erbjudande om att köpa en fantastisk potensstärkande produkt. Eller ett unikt tillfälle att tjäna pengar på att låna ut ditt bankkonto till änkan efter en synnerligen rik person. Eller ett meddelande om att du vunnit högsta vinsten på ett lotteri. Grattis, hur som helst 🙂

 2. Du har säkert rätt Jonas. Hur som helst så tycker jag att det är riktigt vacket vad som än står. Kinesiska tror jag bestämt att det är….

 3. Det är ett budskap från gud: “Fördömd vare den som röstar ja till biltullar” 🙂
  Skämt åsido, det är en förfrågan till kineser i utlandet om de vill bidra med egna verk eller fotografier till en konstutställning (grovt översatt).

 4. Fantastiskt Krax. Tack för hjälpen. Som konst och kulturintresserad blir jag naturligtvis intresserad. Synd att jag inte är kines för då kunde jag ha skickat några egna alster 😉

 5. Hej Anders,
  En kinesisk partivän översatte till följande:

  Det står nånting om en internationell tävling i kinesiska på internet. Att tävlingen är arrangerade av nåt FN organ. Alla välkomnas att skicka in sitt bidrag, t.ex. texter, fotografier eller målningar. Att tävlingen är uppdelade i barngrupp, ungdomgrupp och vuxengrupp.

 6. Jag pluggar visserligen japanska på ABF, men nej jag är inte säker nog att översätta det. Jag har också fått sådan spam på sista tiden och tyckte det var konstigt, precis som om spammarna visste att jag gick en ABF-kurs.
  Men det kanske vara var en slump. Eller läser du också japanska?

 7. Nej jag läser inte japanska. Men jag lutar åt att detta faktiskt är kinesiska. Det tyder också de bägge kommentarerna från Krax och Natalie på. Men riktigt säker är jag inte. Det måste vara en svår uppgift att skilja kinesiska tecken från japanska. Dessutom har jag hör att japanska ska vara grymt svårt. Mycket svårare än kinsesiskan. Hur är det med detta är det svårt på ABF-kursen?