Det ryktades innan kongressen att Tobias Billström, moderat migrationsminister skulle smälla upp en monter här bland de övriga utställarna på kongressen i ett försök att försöka övertyga några socialdemokratiska kommunalråd att ta emot fler flyktingar. Ja, ni vet ju hur det ligger till med den saken.

Danderyd, Täby, Vaxholm, Velinge och Ekerö är exempel på blå kommuner som inte förmår att föregå med gott exempel och som verkligen borde få besök av migrationsministetern och hans monter. Nu finnas han inte här kan jag meddela. Däremot så har Svenskt näringsliv en monter här. Det är ju strongt gjort av dem. Vi har med andra ord högern mitt bland oss trots att Tobias fegade ut.

Detta inlägg är pingat på intressant.

Andra bloggar om: , , , , .

3 Responses

 1. Hej Anders!

  Trevligt att du uppmärksammat att Tobias Billström hade för avsikt att komma på er kongress. Tyvärr svarade kongressledningen på vår förfrågan att vi inte fick komma. Vi hade mycket gärna smällt upp vår monter hos er.

  Svaret från (S) finns i Justitiedepartementets diarium.

  Med vänlig hälsning

  Markus Friberg
  pressektreterare hos Tobias Billström

 2. Tack för din kommentar Markus.

  Jag tror nog kongressledningen gjorde rätt som avslog er ansökan. Det hade verkligen inte känts bra. Men till Billströms försvar så ska jag säga att han lär har varit, har jag läst på moderatstämma med sin monter och det är väl där den hör hemma kan tro. Det är där hans vädjanden kan få mest effekt.