Algblomning på Mysingen.

Regnet kommer!

En kort och skön semester i skärgården som karaktäriserades av cyanobakterier i högform och mycket regnande och åskande med följd av att ön som jag tillbringade min lediga tid på vart strömlös i över ett dygn. Kollisionen mellan mycket varmt och kallare väder vart våldsam men borde innebära att algblomningen torde vara över för i år.

Nu är jag åter till civilisationen med terror, miljöhot och betygshets. Det är en dramatisk värld vi lever i.

2 Responses

 1. Välkommen tillbaka!
  Åskan tog två proppar i stugan, det gnistrade som bara den. Den bärbara telefonen fick elöverslag och dog. Tack och lov hade jag dragit ut elsladden till datorn, så den klarade sig.
  Det har regnat mycket i Nynäshamn.
  Hälsar
  Lena

 2. Hej Lena!

  Mina äventyr utspelade sig i vad man kan kalla Nynäshamns skärgård, på Aspö norr om Nåttarö. På håll hörde jag om att de åkte vattenskoter på Nynäs gator och om farsans bil som stannade med vatten upp över motorhuven. Hua!