Juni försvann i all hast. Skolavslutningen gick bra. Ingen större fylla här i Bromma. Abrahamsbergsskolan föräldraförening och nattvandrande föräldrar från Äppelviken och mitt eget Alvik var på plats och delade ut korv till sugna ungdomar vid Solviksbadet natten efter skolavslutningen. Det var en väldigt kul sak att göra och det uppskattades mycket av de unga hungriga samt av fältassistenter och hungriga poliser. Ett stort tack till arrangörerna Abrahamsbergsskolan föräldraförening som gjorde ett jättejobb.

Till hösten ser det dessutom ut som om vi får igång en föräldraförening i Alviksskolan. Verkligen spännande. Arbetet i stadsdelsnämnden samt sociala deligationen fortsätter för min del i höst.

Nu ska jag ta ledigt ett tag. Familjen packar som bäst och vi styr kosan söder ut till den riktiga värmen. Själv ska jag passa på att dyka i det djupa blå.

Fortsättningsvis går det att skriva kommentarer men de kommer inte att synas direkt. Jag släpper på dem efter semestern.

Detta inlägg är pingat på intressant.

4 Responses

 1. NÅGOT FÖR SOCIALDEMOKRATER ATT FUNDERA ÖVER!!
  Hur kan låginkomsttager ta och rösta på moderat politik?
  Hur kan någon med sunt förnuft köpa att moderaterna är det nya arbetar partiet?
  Hur kan någon med sunt förnuft rösta på ett parti som struntar i de svagaste grupperna i samhället? Äldre, sjuka, arbetslösa
  Hur kan någon med sunt förnuft rösta på ett parti som inför förändringar inom arbetsmarknadspolitiken som innebär
  – tvångsanslutning till a-kassan
  – försämra a-kassan så att arbetslösa tvingas gå till socialen för att kunna klara av de allra nödvändigaste utgifterna
  – ökat utanförskap
  – segrering och utslagning i samhället
  – att arbetslösa behandlas sämre än de som har begått ett brott och sitter i fängelse
  – att man AMS/Af motarbetar och krossar människors liv, den arbetslöse har inget människovärde längre.
  – att deltagarna i den nya jobb- och aktivitetsgarantin tvingas gå till socialen för att få pengar som tänker de allra nödvändigaste utgifterna
  – slavlöner, låglönejobb
  Hur kan någon med sunt förnuft rösta på moderat politik där man börjar i fel ände för att få ner arbetslösheten i det här landet?
  Hur kan någon med sunt förnuft sparka på de arbetslösa och ge dem skulden för att de har blivit långtidsarbetslösa?
  Hur kan någon med sunt förnnuft rösta på en moderat politik som innebär att det svenska samhället slaktas.
  De som röstade på moderaterna i riksdagsvalet förra året har bidragit till att vi arbetslösa har fått ett rent helvete! Att man som arbetslös fråntas sina mänskliga rättigheter, som arbetslös har du bara skyldigheter knappt några rättigheter alls (enligt handläggarna på af och moderaterna). Dessutom har en stor del av det svenska samhället en negativ inställning och attityd till oss arbetslösa som bidrar till att blir ännu svårare att komma ut på arbetsmarknaden igen.

  Hur kan någon med sunt förnuft rösta på ett parti som är känt för att bedriva en politik som endast gynnar dem själva., MYCKET SKA HA MER. Förändringsbenägenheten hos moderaterna och politikerna i Rosenbad är mer eller mindre obefintlig !
  VI SOM HAR TVINGATS TILL EN ARBETSLÖSHET OCH NU ÄR LÅNGTIDSARBETSLÖSA SKA INTE STRAFFAS FÖR ATT DET SITTER IDIOTER I ROSENBAD OCH FATTAR BESLUT SOM ÄR ÅT HELVETE!
  DET ÄR DAGS FÖR SOCIALDEMOKRATER OCH ÖVRIGA ATT INSE ATT NI HAR BLIVIT GRUNDLURADE AV MODERATERNA.
  DEN BORGERLIGA REGERINGEN ÄR BRA PÅ ATT
  1. VISA ETT HÅNFULLT FLIN I MEDIERNA
  2. SKO SIG PÅ ANDRAS BEKOSTNAD
  3. VISA ATT MAN INTE TÅL KRITIK
  4. FÖLJA JANTELAGEN OCH TRYCKA NER SVENSKA FOLKET I SKOSKAFTET
  5. ÖKA KLYFTORNA I DET SVENSKA SAMHÄLLET
  6. SLAKTA DET SVENSKA SAMHÄLLET
  7. MANIPULERA OCH DUPERA SVENSKA FOLKET
  8. FRÅNTA MÄNNISKAN SINA MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER
  9. BEDRIVA HÄXJAKT PÅ SVENSKA FOLKET

  NI SOCIALDEMOKRATER ÄR PÅ TOK FÖR FLATA OCH MJÄKIGA I ERAT AGERANDE!!

 2. Värst vad du höjer rösten!! Jag är inte döv. Enbart versaler använder man på nätet när man skriker.

  Vi socialdemokrater sitter för närvarande i opposition. Jag tycker vi för en ansvarsfull och framgångsrik oppositionspolitik. Jag inser att du inte håller med mig men kan du ge exempel på vilken politik vi skulle föra istället?

  Och du, sluta att skrika här på min blogg. Jag tar dig mer på allvar då…..

 3. Om det är några som följer jantelagen i sverige så är det sossar. Det är fult och tjäna pengar allt ska vara lagom. Tur att de blå partierna fått lite luft i samhället det var verkligen på tiden. Vänsterpacket behandlar folk som inkompetenta nollor. Folk måste inse det inte är brist på arbete i Sverige det är bara det att folk är rädda för att arbeta.
  16 åring som ser problemen.

 4. Mattias

  Det så kallade ”Vänsterpacket” leder klart på poäng över de blå ”gamarna”, för att använda ditt språkbruk. Folket föredrar med andra ord ”Vänsterpacket”. Du tillhör en minoritet, Mattias…..

  Det är gott om jobb idag. Arbetslöshetssiffrorna sjunker och det är bra. Det hade de gjort också med en socialdemokratisk regering. Alla kommer inte att få jobb, tyvärr. Alla kan inte jobba, beroende på flera orsaker. Sjukskrivning och sjukersättning är två av orsakerna och döma dem som är oförmögna att jobba på grund av exempelvis smärta eller funktionshinder, som du gör är bara cyniskt.

  Du lirar liksom inte på min planhalva, Mattias. Det är jag mycket glad för……..