Jag är åter på hemmaplan. En veckas sejour i Bohuslän fick avsluta årets semester. Familjen hade en trevlig vecka bland klippor, en del sol och hällristningar i TanumsheHede, Vitlycke museum. Jag hade också tillfälle att ägna mig åt min främsta fritidssysselsättning dykningen. Där träffade jag på två humrar som hade den goda viljan att uppträda för mig. Vi var nöjda med det mesta under semestern, Bohuslän är ett spännande landskap med sin närhet till vattnet. Kuperat och vackert. Boendet under perioden skedde på vandrarhem. Billigt men kanske inte så komfortabelt längre. Trångt, bökigt och en hel massa människor samtidigt i köket som vill laga mat. Öronproppar är också något som rekommenderas de som vill ha en god natts sömn. Förr bodde vi mycket på vandrarhem. Nu känns det som en passerad kapitel. Jag kommer att återkomma med lite bilder från semestern då jag har fotograferat flitigt.

På måndag kastar jag mig på de stundande arbetsuppgifterna som väntar mig på Stockholms arbetarekommun. Det är valtider och mycket är i görningen. En av nyckelfrågorna i det kommande valet som jag uppfattar det är skolan. Min förra postning handlade om skolan och fler inlägg kommer. En bra skola är en nödvändig grund för ett välbeställt och demokratiskt samhälle.

3 Responses

  1. Hej Hasse!

    Kul att du skriver. Borta bra men hemma bäst, som det heter. Vi bor vi bra här i vår närförort. Grönt och fint är det. Särskilt efter de nu idag nödvändiga regnen.