Mycket förtjänstfullt så anordnades Nätrot 2006 nu i helgen. Flera av mina bloggvänner var också där så jag tänkte inte orda så mycket om träffen, länkar vidare nedan annat att den var väldigt inspirerande. Speciella hälsningar till Tommy och Marta som jag träffade och hade givande samtal med.

Jag tog upp ljud som jag nu tänkte förmedla i form av en stor mp3-fil. Det är en del av Joe Trippi’s framförande och som börjar med en skämtsam animerad lite film om Bush och Kerry. Det är Jib Jab som gjort den och den heter This Land. Ni kanske minns den från det amerikanska valet 2004?

Lyssna på : Nätrot 2006 – Joe Trippi.mp3

Läs mera om Nätrot: Kulturbloggen, Johan Sjölander.
SVT om Joe Trippi.

5 Responses

  1. Pingback: Hej Hopp
  2. Pingback: Hej Hopp
  3. Pingback: Hej Hopp
  4. Pingback: idolspel n