Carl Bildt

Mobbing på våra arbetsplatser har länge varit ett problem. Nu har det framkommit att även UD har detta svårbemästrade samhällsproblem inom sina väggar.

Det är högste chefen själv, Carl Bildt som ger mobbing på arbetsplatser ett nytt och tydligt ansikte. Han har helt enkelt problem med att behandla sina anställda lika. Det är här uppenbart att det handlar om utfrysning och trakassering av personal. Ja, det är Lars Danielsson det handlar om och han har väl sonat sina eventuella brott vid det här laget, antar jag. Då förstår jag inte varför han inte behandlas som de andra anställda?

Citat från artikel i DN, länk:

DN: Men det hade ju också de andra tre statssekreterare som återinträdde i tjänst samtidigt som Danielsson, och som nu fått 63.500 i lön, i ett beslut du själv har fattat, det står svart på vitt på kontraktet. Vad är det för skillnad på Annika Söder och Lars-Olof Lindgren och Lars Danielsson?

– Det kan jag inte uttala mig om.

DN: Tjänstemannafacket ST menar att Lars Danielsson inte kan skiljas från sin tjänst utan att ärendet går till Statens ansvarsnämnd?

– Det har jag inte tagit ställning till, sade Bildt.

Detta inlägg är pingat på intressant.

Andra bloggar om:
, , , .

One Response