Ett år går fort. Idag för ett år sedan började jag blogga på allvar och jag måste säga att jag inte ångrar mig. Det har varit ett spännande år med många nya kontakter. Mycket tack vare bloggen och det nätverk bloggarna skapar. Framför allt är vi ett stort gäng socialdemokrater, Lowdin.com är i första hand en politisk blogg som lärt känna varandra och som genom bloggen och Internet håller koll på vad vi gör och vad vi tycker i olika frågor.

Jag hade främst två ambitioner med Lowdin.com för ett år sedan. Den ena var att bidra med mina politiska åsikter, mina vänster och socialdemokratiska åsikter. Bloggvärlden var och är väl tyvärr fortfarande klart dominerat av folk med liberala och konservativa uppfattningar. Den andra ambitionen med ”att bli med blogg” var att tvinga mig själv att skriva och formulera mig och att göra detta offentligt. Det blir mer på allvar om andra kan läsa det man har skrivit. läsa och kommentera det hela dessutom.

På senare tid har jag skaffat mig ytterligare en ambition med Lowdin.com och det är att att skriva om politiska frågor här i Bromma där jag bor och verkar. Jag vill kunna nå brommabor med min blogg då jag som fritidspolitiker med mycket insyn och kunskaper om dem lokala politiska frågorna kan och förmodligen bör förmedla min syn i dessa frågor.

Avslutningsvis så är det också så att jag tänker använda Lowdin.com i min personvalskampanj inför höstens val. Jag kandiderar till Stockholms stads kommunfullmäktige för Socialdemokraterna i valkrets 2 som omfattar Bromma och Kungsholmen. Jag står på plats 10. Mer om detta senare.

2 Responses