Dubbelt upp dessutom. Ja, det gäller mina kommentarer till debatten i söndags, i SVT’s Agenda. Svenska Dagbladet snappade upp vad jag tidigare skrev här på min privata blogg samt på nystartade Arvid Falk, där jag är en av grundarna.

Måste väl då ändå få säga att jag tycker att det är lite inspirerande med uppmärksamhet ……… 🙂

Relaterat: Alla vinnare i partiledardebatten. [fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][SvD]

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , och annat intressant.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

2 Responses

  1. Pingback: [ s-buzz ]