Det var ett tag sedan jag bloggade sist. Jag har haft mycket att göra kombinerat med gammal hedlig skrivkramp. Jag har bland annat jobbat med Föräldraföreningen Alviksskolans bildande. Tillsammans med tre andra pappor har jag nu under en längre tid planerat för det årsmöte vi höll nu i torsdags. Detta är nu gjort och nu kan jag nöjt konstatera att jag nu har sjösatt Föräldraföreningen Alviksskolan.

Vi har nu en gedigen styrelse som kommer leda arbetet framöver. Kul när ens arbete bär frukt, det har varit ett tufft och roligt arbete. Nu är det upp till bevis för både föreningen och för skolans ledning.

Du kan läsa mera på föreningens egna hemsida.

I fredags gjorde jag något för mig ovanligt. Jag var kulturell i min egen stadsdel. Jag besökte teatergruppen Off-Stockholm och gamla bio Kaskad. En biograf från 1957 på Blackebergs torg, nerlagd i tio år men nu föredömligt förvaltad av Off-Stockholm, en teatergrupp som bildades av regissören och dramatikern Anne-Li Ramirez och skådespelaren Maciek van de Graaf.

Fredagskvällen innehöll en musik och poesiafton, ett återkommande arrengemang. En perfekt underhållning i den lilla och mysiga foajén till den större biosalongen, buffé och bar innan föreställningen. Hög underhållningsfaktor med musik, sång, poesi och Poetry Slamstjärnan Malin Jakobsson.

Mer information om Off-Stockholm.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , och annat intressant.

One Response

  1. Pingback: Anonymous
  2. Pingback: In Your Face