Den gamla var utsliten och började bli omodern med enbart 2 megapixlar. Men tänk ändå vad mycket glädje jag har haft utav den. Det lilla kompakta kameraformatet har verkligen passat mig och jag har börjat fotografera bra mycket. Nu är det dags med ett nytt kapitel och bra många fler megapixelar. Jag fortsätter med kompaktkameran och möjligheterna till att filma en snutt då och då. Jag tror också att bloggande har haft en positiv betydelse för min fotografering. Det är roligare att kunna slänga upp en bild här på bloggen då och då. Det blir mer av den varan framöver. Bland annat kommer jag att skildra Bromma och verksamheten här i min stadsdel närmare.

Kameran landar hos mig i morgon. Nedan är en bild på den.

Jag har köpt en ny kamera Canon Powershot A620

2 Responses

  1. Pingback: Anonymous
  2. Pingback: In Your Face
  3. Ska bli oerhört spännande att ta del av, har även jag fotat en del i Bromma genom åren.