Vetenskapsradion låter oss veta att HIV-viruset börjar bli snällare. Fint tänker jag då, det var verkligen på tiden. Men det hela är en chimär tyvärr.

Det är nämligen så att man har kommit på att det inte är särskilt smart av ett virus om det är aggressivt farligt och dödande. Ett svagare virus har lättare att sprida sig vidare om det inte dödar sin värd. Detta har tydligen HIV viruset också kommit på när det nu börjar bli snällare för att lättare kunna sprida sig vidare. Smart! Men försvagningsprocessen går långsamt och fortfarande och antagligen i något tusen år till är HIV viruset väldigt farligt.

Tänkvärt och skrämmande.


[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][Uppdaterat]
Verkligheten är som så ofta mer komplex än vad man först kan tro. Jonas Morian påtalar att undersökningen som uppgifterna ovan grundar sig på kanske inte är så bra. Läs artikel i Svenska Dagbladet.
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

One Response