Expressen har i sin iver att sänka Wanja Lundby-Wedin, LO’s ordförande snott ihop en artikel där de intervjuat, och fotograferat helt fel person. Denna artikel låter man toppa dagens tidning med rubriken “Här brister det för Wanja”.

Vem det egentligen brister för framgår inte av Thomas Mattssons ursäkt publicerad idag på Expressens blogg.

Media:
Dagens Media – Supertabbe av Expressen

Läs även andra bloggares åsikter om , , , och annat intressant.

3 Responses

 1. Men det förändrar ju ändå ingenting i sak. Wanja har gjort bort sig trots Expressens misstag. Försök inte flytta fokus. Hon har tappat fotfästet. Håller du inte med om det?

 2. Expressen är en skvallerblaska som ingen vettig människa kan ta på allvar. Hela historien om Wanja kan mycket väl vara påhittad av Expressen.Det finns inget seriöst i den tidningen.

 3. Det jag vänder mig emot är högermedias kampanjer. Efter ett tag blir de smaklösa.

  Denna andra runda och försök att grusa maskineriet hos arbetarrörelsen och socialdemokratin är rent löjlig. Man vet att det på ”normal väg” är svårt att komma åt socialdemokratin. Därför ägna sig högerpressen åt denna skitjournalistik.

  Om hon ändå hade gjort några fel av vikt! Det har hon inte. Inte denna gång och tveksamt också vad gäller härvan AMF Pension där hon ensam har pekats ut som ansvarg.

  Att missunna våra ledare mänskliga drag är farligt för demokratin……

  Hur gör vi med Anders Borg och hans svarte städhjälp? Eller bristande betalning av TV-licenser som jag har för mig Tobias Billström lätt kom undan? Dessa felsteg är till skillnad från Wanjas gjorda med uppsåt….

  ”Som medlem i ett LO förbund har du 25 procent rabatt på boendet på La Serra och 20 procent rabatt på Riva del Sole. La Serra och Riva del Sole är två semester och konferensanläggningar som delvis ägs av LO.”