Fria Nyheter, som idag toppar Bloggtoppen, kategori politik påstår sig vara politiskt obundna och stå på en demokratisk värdegrund. Att över huvudtaget välja att prata om värdegrund i detta sammanhang är en grov missuppfattning.

Dessa anonyma grabbar som inte vågar stå för sina åsikter publicerar material från domstolarna. Man väljer först och främst att visa personer, bild och namn med invandrarbakgrund som har dömts för brott. Man ogillar starkt ”politisk korrekthet” och hetsar mot det mångkulturella samhället och dess problem. Dessutom värjer man sig inte för att publicera material där personer som ej ännu är dömda presenteras med namn och bild.

Det är tydligt att man hetsar mot invandrare, invandring och bedriver främlingsfientlig agitation. Men man klarar inte av att göra det öppet. Man smyger fult och är oärliga. Det är inga direkt modiga män som står bakom denna skit. Vilken värld vi lever i!!

Kulturbloggen, Erik Laakso, Jinge och Svensson har också tagit upp detta ämne.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , och annat intressant.

17 Responses

 1. Pingback: annarkia -
 2. Pingback: Kulturbloggen
 3. Så om man inte delar din ”värdegrund”, vilken tycks vara att massiv invandring från tredje världen är det bästa som hänt Sverige i modern tid och att värna våldsbrottslingar integritet och rätt att verka anonymt, så har man ingen värdegrund?

  Är det några som skall betecknas som ”fega” här är det snarast de brottslingar som ”hängs ut” än de som hänger ut dem. Varför skall brottslingar ha större rätt att vara anonyma och slippa ”stå för” sina dåd öppet än de som inte delar dina åsikter? Det verkar nästa som du månar mer om brottslingar, i alla fall om de har invandrarbakgrund, än om deras offer …

 4. Man undrar hur herr “nasse” tänker. Ni gillar ju åka till andra länder och supa och sola men ingen skall komma till Sverige och tar “jobben” från er. Hade du läst och utbildad dig bättre än invandrarna hade du inte grubblat om vad invandrarna gör och inte gör. Självklart skall varken invandrare eller svenska ägna sig åt brottsligt verksamhet Men ni “nazister” ägnar er mer tid att kartlägga brottsliga invandrare än att söka dem jobb som finns att söka!!! Hur försörjer ni er idag? Säker brottslighet!
  Jag håller helt med Anders Löwdin, och sin ställningstagande. Själv är jag invandrare som aldrig varken misstänkt eller dömts för brott, OCH försörjer mig med mina EGNA välförtjänta pengar. Till er Nazister….. Gör något bra för landet om ni älskar Sverige stället att förstöra för dem invandrare som trots allt deltar och bidrar till för välfärden. Sök er jobb och betala skatt, sen kan ni klaga. En förnuftig människa som jobbar har inte tid att gräva och hämta information. Respektera andra så får du tillbaka respekten.

 5. Visst är det förskräckligt! Jag tror också att vi måste censurera sanningen. Vi goda samhällsmedborgare klarar ju inte av den.

 6. I dagens Helsingborgs Dagblad togs det upp i en notis att Fria Nyheter förstört utredningen i fallet med brandanläggaren i Ystad. Vilka vittnen är opåverkade längre efter att flygblad delats ut?

 7. Så enligt dig är “hets” mot invandrare samma sak som att säga sannuingen om dem?

 8. Det är hets när man angriper på falska grunder. När man drar samtliga över en kam, när man hänger ut folk. Då är det hets och inget annat.
  Det kan ni ju tänka på era anonyma fegisar

 9. Förr fixade vi till allt i Sverige utan tjafs. Vi satte oss ner så var det klart. Idag skall det demonstreras, kastas gatsen, gapas och vrålas och bloggas som fan, utan att det blir ett enda dugg bättre.
  Vuxna idioter beter sig som femåringar, sticker huvudet i sanden eller bara har sina barnbarn framför ögonen och bryr sig inte ett dugg om andra. Huvudsaken de själva har det bra. Usch vilken feghet!

 10. Inte undra på att folk röstar fram SD. De tycker ju allt annat är skit. Sedan om SD är bra eller inte?
  Hur fan skall jag kunna veta det?
  En röst på SD gör varken till eller ifrån, möjligen kanske skrämmer det upp de andra lite, för att göra som folket vill. Nu gör de ju inte det.
  Vore det då bättre skita i att rösta?

 11. Att dom väljer att vara anonyma skulle ju rent hypotetiskt kunna bero på att det i detta fria land är – åtminstone som du tolkar det, har själv inte läst bloggen – olagligt att framföra dessa åsikter. Tänk till.