mipio_fl350.jpg

I flera år har jag gått och trott att jag inte behövde en MP3-spelare. Häromdan föll jag dock för det kommersiella trycket då jag la min hand på en MPIO. Det närmaste ett halssmycke jag någonsin kommer antar jag. Visst är den snygg? Enbart 3 x 5 centimeter stor är den och innehåller musik, radio och diktafon upp till 1 gb. Fungerar också som usbminne. Jag går nu omkring med en backup på denna min blogg ständigt hängande om halsen.

Jag lyssnar nu på: Bach 6 Cello Suites No. 1, 4 & 6. Jaap ter Linden, baroque cello. | Bach The Keyboard Concertos – 2. Angela Hewitt och Australian Chamber Orchestra. | Smashing Pumpkins, 1979: Mixes & The End Is The Beginning (Remixes) | Depeche Mode – Playing The Angel.

MPIO FL350 hittar du hos HI-FI Klubben.

6 Responses

  1. Nämen, Anders. Du har väl inte gått och blivit materialist nu? 😉

    Skämt åsido… jag är bara avundsjuk… VILL HA!!! 😀

  2. Klart att jag är materialist. Vem är inte det i dagens samhälle? När det ändå är så svårt att leva utan prylar och kommersialism så kan man väl göra det med stil, eller 🙂

    Kanske inte riktigt så…….

  3. Tja, min modell tar 1 GB. Ngt i minsta laget har jag märkt.

    Efter en liten tids användning så tycker jag att radion kanske inte är så bra som jag hoppades. Det är svårt att få bra mottagning. Det är möjligt att jag brister i mitt handhavande. Jag har ju inte läst manualen ännu…..;-}

  4. Pingback: mpio fl350 - Eniro