Olympus DS-2

Det finns saker som jag inte kan vara utan. En digital diktafon till exempel som denna Minolta DS-2. Alldeles nyinköpt är den. Ytterligare en av dessa elektroniska och digitala prylar som omger mig. Handdator, diktafon, mobiltelefon, usb-minnen, bärbara och stationära datorer, hårddiskar som dräller omkring med mera med mera. Allt detta och det är innan den digitala TV-åldern, HD-TV och allt det där har nått mitt hem. Det är skämmande och fascinerande på samma gång. Kan dock konstatera att dessa hjälpmedel inte får mig att bli mer logisk, att väga mindre, stukturera min tid bättre eller laga godare mat. Det finns fortfarande en mängd områden där jag måste tänka själv och tur är väl det.

Åter till DS-2:an, mitt nya verktyg. Den tror jag kommer att bli väldigt nyttig. Jag har flera idéer på hur jag kan kombinera blogg och ljud. Återkommer med exempel på detta längre fram här på Lowdin.com.

One Response

  1. Det är många som tycker att man är en smula nördig, bara för att man gillar tekniska prylar. Själv så tycker jag bara att om man inte är stressad utan snarare blir en smula lycklig. Själv håller jag på och spar till en hemmabio-anläggning. Tyvärr går pengarna hela tiden till annat 🙂