Lustig sushi.
Lustig sushi

Vad gör man inte för att känna sig lite speciell? När jag är i stan och vill spetsa till tillvaron lite grann går jag ofta på Sushiresurang. Det får mig att både känna mig urban, lyxig och nyttigt. Att det sedan är utmärkt gott gör saken inte sämre.

Plötsligt låg den bara där. En Sushiresurang i min förort. Idag hade jag möjligheten att vara lite cityspeciell och pröva den för första gången, art sushi som restaurangen heter. Det blev både lite maki, nigiri, och mycket av den gröna heta wasabin. Det underbara gröna teet på slutet slank också ner förstås.

Priserna var ungefär som i city likaså smakerna. Hit går jag fler gånger för att få tillfälle att praktisera lite cityliv i förorten.

2 Responses

  1. Pingback: Anonymous
  2. Pingback: In Your Face
  3. Jag läste att wasabin i Sverige allt som oftast inte är äkta wasabi, utan pepparot som fixats till. Äkta wasabi är väldigt dyrt. I Skåne finns det wasabiodlingar 🙂
    Hittade några roliga wasabi recept.

  4. Allt är bara båg nuförtiden. Tjuv och rackarspel och jag som trodde att jag åt ”äkta” vara.

    Skämt o sido wasabin är häftig. Att ta för mycket wasabi på en gång är en smärtsamt skön och tårfylld upplevelse. Wasabin kräver respekt i samma klass som Chili. Ugh ……