Bloggöl på Tranan.
Stefan, Erik och Håkan utanför Tranan.

Några steg från den virtuella bloggvärlden börjar den skarpa världen, den av kött och blod. Ikväll styrde jag mina steg till Tranan där det var bloggöl. Erik och Stefan, våra värdar var förstås där men även Richard som jag diskuterade skola och podcasting med. Håkan och jag samtalade om orättvisorna i Mexico, med Jenny pratade jag om Boden och Slovenien och till Zaida hann jag inte säga så mycket. Sammantaget var det en mycket trevlig kväll med flera nya trevliga kontakter för mig.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][Uppdaterat] Jag vill passa på att nämna några fler som var på bloggölet. Waldemar och Alexander vars blogg har varit igång imponerande länge samt Jon Åslund, som jag hade velat prata lite Linux med. Kanske får jag chansen på nästa bloggmöte.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

3 Responses

  1. Pingback: Anonymous
  2. Pingback: In Your Face
  3. Trist att man missade det. Jag var då på väg hem från Venjan. Hade varit kul att ses.

  4. Ja, dessa återkommande träffar, 1:a mån. varje månad har en hög trevlighetsfaktor. Utvecklande med levande ansikten på alla bloggar man umgås dagligen med.

  5. Morning,

    Trevligt att träffas igår. Jag ska definitivt försöka komma på lite mer bloggträffar. Kul att träffa lite nya människor och prata om sina erfarenheter.

    AD