Lite stolt måste jag få annonsera att min, Eriks och Rosmaris skapelse debattportalen Arvid Falk är denna veckas mest länkade blogg på Bloggportalen när detta skrivs. 36 olika bloggar länkar till 29 inlägg på Arvid Falk den senaste veckan.

Mycket kul. Vi har nu mycket bra och spännande läsning på portalen. Just nu har vi en uppmärksammad debattartikel från Maria Ferm, språkrör för Grön Ungdom, ”Slopa toleranspolitiken”.

Jag citerar hennes artikel:

Alltför länge har politiken i Sverige utgått från den världsbild som existerar hos medelålders, vita heterosexuella män. Det är dags att omvärdera den synen och ta på oss nya glasögon. Människor behöver mer frihet och fler möjligheter, inte färre. Och politiken måste utgå från allas rätt att delta och påverka, inte några få makthavares rätt att bestämma.

I veckan som kommer kan vi utlova debattartiklar från bland andra Svenska Naturskyddsföreningen och Carin Jämtin, (s) oppositionsråd i Stockholm.

Vi erbjuder också kurser i sociala medier framöver. Arvid Falk är ett typiskt socialt media för övrigt. ABF Stockholm lördag den 29 november 2008. Kl. 9:00 – 16:00 är plats och tid för vår kurs. Läs mer här!

Kurser i sociala medier

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , och annat intressant.

2 Responses

  1. Pingback: Anonymous
  2. Pingback: In Your Face
  3. Pingback: Eniro - Nyhetssök