13 maj 2005 startade jag denna blogg. 2 år i dag med andra ord. Ett stort grattis till mig själv som håller fanan högt och ännu inte givit upp. Även om det har varit skralt med inlägg den senaste tiden. Orsaken till detta är att jag har haft ovanligt gott om jobb i vår och inte orkat ta mig fram till tangentbordet. Jag kan nu se sommaren och de fyra veckorna ledigt med tillförsikt. Jag slipper den mesta av sommarångesten och funderandet på pengar. Den ”fria” tillvaron som frilansare och timarbetare har sin begränsningar.

Bloggen, ja! Ett fantastiskt projekt, tycker jag. Inget jag startat kommer i närheten av detta projekt i effektiv kommunikation och byggandet av nätverk. Under dessa två år har jag byggt och fördjupat många kontakter. Mestadels kontakter med partivänner men även många andra.

Du som ännu inte börjat blogga, gör det! Det är givande minst sagt. Och här är länken till en av de mer hängivna bloggarna jag känner, Rosemarie på Kulturbloggen.
Hon har förutom att hon producerar en helt otrolig mängd bra och varierande blogginlägg också skrivit boken ”Alla kan blogga”. En utmärkt start för dig som vill börja blogga.

”Elsa i det blå” heter en annan blogg jag gärna länkar till. Det är en blogg som tillhör en för mig mycket närstående och helt fantastisk människa. Besök den gärna, det är den värd.

Detta inlägg är pingat på intressant.

Andra bloggar om: , , , .

2 Responses

  1. Stort grattis på födelsedagen. Om jag kunde podcasta skulle jag sjunga in en hejdundrande version av “happy birthday” länka den till denna kommentar. Kanske tur att jag inte kan podcasta, när allt kommer omkring…

  2. Tackar och bockar.

    Det finns dem som påstår att alla kan sjunga. Jag vet inte om det stämmer men jag själv brukar påstå att alla kan teckna och måla. Bilden är mitt medium. Hur som helst är sång något mycket trevligt och något jag gärna skulle vilja ägna mig åt. Om jag bara hade talang så!