Läkarna på min vårdcentral är rätt upptagna. Inte så det stör eller så. Dom klara nästan alltid att svara i telefon och att ta emot besök inom en rimlig tid. Men på andra vårdcentraler kan det kanske vara värre. Nu är det så att någon klok person har naturligtvis effektiviserat processerna betydligt, någon klok person hos Stockholms läns landsting, förmodar jag. På Vårdguiden kan du numera skaffa dig ett personligt användarkonto i Mina vårdkontakter.

Det har jag gjort och jag har nyss levererat min första digitala beställning på medicin till min läkare. En beställning som jag hoppas att han läser snart. Det går också att få rådgivning, att beställa tid och även att fråga psykiatrin.

Smidigt värre för oss uppkopplade nördar…….

Detta inlägg är pingat på intressant.

Andra bloggar om: , , , , .