Om dryga två veckor den 17 och 18 augusti äger Planket 2019 rum i Mejtens Gränd, Söder i Stockholm. Bildfest i dagarna två alltså.
Jag är glad över att jag i år har förmånen av att få ställa ut bilder på detta röda fina plank i kanten av Vita bergen. Planket som jag för läge sedan var med och arrangerade. Det kan ha varit 1991… Det ska bli väldigt trevligt att se alla utställares bilder och möta alla bildintresserade besökare.

Jag ställer ut på lördag den 17:e aug. Kom gärna förbi och prata om bilder, väder eller annat angeläget.
Min bild (er), jag har ännu inte riktigt bestämt om jag ska ha en eller två bilder handlar om den mötande blicken en fotograf kan få när en fotograferar i gatu/stadsmiljö. Etiketter: #AndersLöwdin, #anderslowdin, #PlanketSthlm

Bild på Affisch - Planket 2019 17-18 aug Anders Löwdin
Bild på Affisch  – Planket 2019 17-18 aug Anders Löwdin. Kan laddas ner här! A4-format pdf-fil!