Framför mig på skrivbordet har jag nu mitt röstkort och namnen på dem nominerade till den extra partikongress som ska gå av stapeln i mars. En kongress med partimedlemmar som ska välja vår tillkommande partiordförande. Ännu har jag inte valt ombud.

Valberedningen har idag däremot gjort sitt och valt en kvinna till posten som ny partiordförande. Dem förordar enhälligt Mona Sahlin. Jag är glad och nöjd med att vi äntligen har ett namn. Äntligen kan vi gå vidare och börja föra en ordentlig oppositionspolitik. Jag är också nöjd med Mona och jag tror att detta blir väldigt bra framöver. Jag är också rätt övertygad om att kongressen verkligen fattar rätt beslut i mars.

Så här sa Mona på presskonferensen idag:

– Jag har en stark egenskap och det är att jag vill vara ledare. Då sökte jag efter att bli omtyckt, nu söker jag efter att bli respekterad, sa Sahlin i slutet av presskonferensen.

Detta inlägg är pingat på intressant.

Andra bloggar om: , , , , , .

0 Responses

  1. Pingback: Anonymous
  2. Pingback: In Your Face