spegel

Värmen har återtagit greppet om vårt land precis lagom till min nu stundande semester. Det har varit en tuff vår med högt arbetstempo. Jag är nu så trött att jag knappt orkar packa till semestern.

Många äro de kallade som vänder näsan mot Gotland och Almedalen. Jag är glad att jag inte är med på båten till den stora ön, trots allt. Semester ute på ön i Stockholms skärgård lockar mer. Jag och familjen lånar mina föräldrars sommarhus en tid. Ön är lagom stor, jag springer runt den på ungefär 20 minuter. Se bilden ovan. Underbar tillvaro helt enkelt.

Eftersom jag är borta en tid så stänger jag av kommentarsfunktionen. Ha det gott i sommarvärmen. Besök gärna den utmärkta Almedalsbloggen för att få det senaste från det politiska Sverige 12 veckor före valet.

Håll ut, snart är det höst…..

ps.
Vill du se mer av mina bilder. Klicka på bilden ovan.
ds.

0 Responses