©Foto: Anders Löwdin. Duffy, Accelerator 2008
Duffy på Accelerator 2008. © Foto: Anders Löwdin.

Om ni läser mitt CV här brevid ser att jag är en man med många strängar på min lyra. Jag är bland mycket annat gediget utbildad vid Nordens fotoskola och inte minst Konstfack i fotografins ädla hantverk.

Hur den än kom sig så blev inte fotografin min huvudsysselsättning som det var tänkt än gång i tiden. Kan kanske tyckas lite märkligt efter sex års utbildningar i yrket men jag tror nog att dessa utbildningar har haft andra positiva effekter på min livsföring, det är dock outrätt vilka dessa skulle kunna vara.

Nu när den digitala revolutionen slutligen helt och hållet har erövrat även fotografins område så känns det både rätt och lustfyllt för mig att åter lyfta en kamera i de lite större sammanhangen.

Sagt och gjort så har jag inlett en samarbete med Rosmari Södergren, journalist och bloggigant med bland andra Kulturbloggen som plattform. Ett samarbete som resulterat i bevakningen av förra veckans stora musikhändelse i Stockholm, musikfestivalen Accelerator. Samt en artikel om den spännande gruppen Wildbirds & Peacedrums. Mer är att vänta från vårt håll. Vi kommer att bevaka musik och kultur i en vid mening.

Länkar: Rosmari Södergren och Kulturbloggen, artikeln om Wildbirds & Peacedrums, Wildbirds & Peacedrums hemsida, Accelerator.

Här hittar du fler fotografier av mig.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , intressant.

0 svar

  1. Pingback: HBT-sossen
  2. Pingback: In Your Face