Igår kväll var jag bjuden till en fantastisk tillställning. Det var stadsdelsförvaltningen i Bromma som hade bjudit all personal samt förtroendevalda i stadsdelen på fest. En fest till all duktiga personals ära. Festen gick av stapeln i det gamla tryckeriet i Alvik, Bromma.

Högt stämning och otroligt mycket folk. 900 kvinnor och 110 män ungefär som åt gott och lyssnade till Waterloo, ett band som uteslutande spelade Abba covers. De två sångerskorna var otroligt porträttlika Abba Agneta och Abba Frida och hela tillställningen vart mycket uppskattad.

Trycket på damtoan vart dock i det mesta laget. Efter bara ett kort litet tag revolterade tjejerna och intog herrarnas mugg också. Och vi herrar fick då äntligen, tycker väl säkert tjejerna känna av hur det är att köa till muggen. Mycket fniss och skoj i kön till herrarnas med andra ord.

Lite trist är det att så få borgliga förtroendevalda ville dela glädjen med stadsdelens anställda. Två personer kom från den borgliga sidan. Överhuvudtaget håller de borgliga politikerna i Stadsdelsnämnden i Bromma en låg profil vad gäller utåtriktad verksamhet. Märkligt och trist är denna inställning.