Håkan Juholt, nyvalt partiordförande för Socialdemokraterna vid partiets extrakongress 2011. Foto: Anders Löwdin

På söndag startar politikerveckan i Almedalen på Gotland. För mig blir det första gången jag åker till Gotland och medverkar i det som har kommit att bli Sveriges allra största mingel och nätverkande. Jag åker dit på uppdrag av det Socialdemokratiska partiet som har bett mig fotografera. Ett uppdrag jag är mycket glad över och som vanligt kommer jag göra mitt bästa för att fånga företrädarna för Sveriges största parti så bra som möjligt.

Här är några exempel på vad jag har åstadkommit i den vägen tidigare. Intresserad av politik som jag är så ska jag också försöka fånga i bild fler av våra andra partiledare under veckan. Vi får se hur det går med det.

På Socialdemokraternas “Flickr-sida” kommer ni att kunna följa bildflödet från Almedalen under veckan. Men även på min egen “Flick-sida” samt på min blogg kommer det att dyka upp en del bilder, ljud, filmer och rapporter under veckan. Ni kommer också kunna följa mina förehavanden via Twitter, @lowdin.

Partiernas dagar Almedalsveckan 2011
Sön 3 juli Miljöpartiet
Mån 4 juli Moderaterna
Tis 5 juli Vänsterpartiet
Ons 6 juli Folkpartiet
Tors 7 juli Centerpartiet
Fre 8 juli Socialdemokraterna
Lör 9 juli Kristdemokraterna
Sön 10 juli Sverigedemokraterna

Bloggar:
Erik Laakso: Varför åker jag till Almedalsveckan?
Jonas Morian: Almedalsveckan är allt annat än slöseri
Anna Troberg : Almedalsveckan är ett svindyrt gyllene årskort till chokladfabriken
Eva-Lena Jansson (En bra sammanfattning av förra årets politikervecka).
Sedelbrasa, ministeravgång och en partiordförande som tog över den politiska ledartröjan

Media:
Almedalen är slöseri med pengar skriver Erik Lakomaa, politisk konsult i SvD
Almedalen är till för att nätverka skriver Emma Svensson i SvD. Master i strategisk kommunikation, doktorand i strategisk politisk kommunikation.
Dagens Media: Pr-branschen bakom prishetsen i Almedalen
Dagens Media: Arkelsten mot Jämtin i Dagens Medias dj-battle

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , eller annat intressant. Läs även NetRoots ….