I dag startade skolorna här i Bromma. Så nu får jag väl anse att sommarn är över ändå. Min dotter börjar i 6:an. Ska bli spännande och följa henne och hennes skolgång på högstadiet.

Nu startar också det lokala politiska livet efter uppehåll för semestrar och sommarsol. Min lokala politiska verksamhet planerar jag att skriva mera om här på min blogg.

Jag är fritidspolitiker för Socialdemokraterna här i Bromma och som sådan är jag nästan aldrig synlig för allmänheten. Eventuellt möter ni mig och mina kollegor på gator och torg delandes ut flygblad. Jag är en del av den ”grå politiska massan”. Ideellt arbetande och kämpande för fler förskoleplatser, bättre äldreboende eller fler bostäder i vårt område.

Det lokala lockar och utgör själva basen i min politiska verksamhet. Jag tycker det är mycket roligt och stimulerande för det mesta. Idag har jag två möten, ett om Förbifart Stockholm, det som en gång hette Västerleden och ett med Områdesföreningens styrelse. Vi hörs.