Jag tänkte att jag bara kort, långt efter alla andra skulle kommentera den utragna ”affären” mellan SSU-ordföranden Anna Sjödin och Crazy Horse.

För min personliga del så finns det två ingångar till denna ”affär”. För det första så tycker jag att man som politisk förtroendevald inte skall försätta sig i sådana situationer som Anna Sjödin med sällskap gjorde den där jobbiga natten på Crazy Horse. Ingen eller mycket lite alkohol är regeln alla förtroendevald måste följa när man vistas i offentligheten.

För det andra så anser jag vakternas beteende rent av mycket ynkligt och dessutom brottsligt. Det finns mycket få omständigheter där ett sådant övervåld är befogat. En mycket påverkad kvinna (?) kan inte vara särskilt svår att få ordning på, inte om man är man och vältränad. Resturangerna och vakterna har ett stort ansvar, de får bruka ett visst våld i sin yrkesutövning. Det är kanske bättre att kalla det tvång men här har de helt misslyckats i sin hantering av en av deras kunder.