Igår startar Accelerator på Münchenbryggeriet, Stockholm en musikfestival (Indie) i dagarna två. Om denna festival, musiken, publiken och artisterna kommer jag blogga på Aftonbladets Festivalblogg. Jag tackar stort för förtroendet! Kul värre!

Naturligtvis så ska jag förutom att skriva också fotografera en hel del under festivalen. De band och artister som måste ses är Band of Horses, Duffy, MGMT, Hercules & Love Affair och avslutningsvis Battles. Dessa håller jag som personliga favoriter. Vi får väl se vad jag tycker efter spelningarna.

Jag får stort sällskap på festivalen av bloggkollegan Rosemari på Kulturbloggen. Med andra ord så kommer Accelerator och en mängd härlig musik att ordentligt penetrera bloggsfären en tid framöver.

Häng med mig på Aftonbladets Festivalblogg!

Länk till Acceleratorfestivalen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , och annat intressant.

0 Responses

  1. Pingback: HBT-sossen