Om2021-11-04T16:55:49+01:00

Fotografi med fokus på människor och kultur

Mina folkrörelserötter och mitt sociala engagemang färgar mitt arbete. Som fotograf har jag uppdrag från myndigheter, organisationer och företag.

Bild och form utgör grunderna i min kompetens, men jag skriver också gärna texter. De jobb som lockar mig allra mest är långa fotoreportage som får ta tid. Men det jag är bäst på är att fotografera är scenframträdanden, evenemang och presskonferenser. Jag har plåtat allt från hårdrockskonserter till pressträffar på Riksdagen. Vid varje uppdrag, oavsett storlek och sort, letar jag efter de där bilderna som har något extra. De som håller i längden.

Jag är utbildad vid Nordens Fotohögskola på Biskops-Arnö samt Konstfack i Stockholm och är medlem i branschorganisationerna Svenska Fotografers Förbund, SFF och Svenska Journalistförbundet, SJF.

Mitt motto är att skapa bilder med närhet och nerv för myndigheter, organisationer och företag som respekterar och uppskattar alla kulturer.

Jag stödjer Clowner utan Gränser. Gör det du med!

Hör gärna av dig till mig för en kostnadsuppskattning & bokning!Fotograf Anders Löwdin. Foto: Anette Andersson Fahlkvist

Anders Löwdin. Foto: Anette Andersson Fahlkvist

 

 

 

This function has been disabled for Fotograf Anders Löwdin.