Seminarium om den amerikanska bloggvärlden

Blogging In America - David Grossman
Blogging In America – David Grossman

Igår var jag tillsammans med andra socialdemokrater inbjuden till ett seminarium om den amerikanska bloggvärlden. Den politiska delen av bloggvärlden vill säga. Inbjuden att tala var David Grossman, mannen bakom progressiva Politicstv.com. Klart intressant.

Det finns mycket man kan göra för att effektivt driva politiska frågor utifrån sin blogg. David Grossman betonade samverkan och gemensamt agerande. Något vi socialdemokratiska bloggare kan lära av. Av politiska bloggar här i Sverige så har vi socialdemokrater flest något som tyvärr inte syns i inflytande.

Här är några av de socialdemokratiska bloggare som var med på seminariumet igår; Kristian Krassman, Alexandra, Josefin Deiving, Johanna Graf, Anna Vikström, Erik Laakso och Rosmarie Södergren, Björn Fridén, Makan Amini ..

Läs även andra bloggares åsikter om , , , och annat intressant.

By |2016-12-20T21:11:32+01:0013 apr 2008|Andra texter, opinion|10 Comments

10 Comments

 1. Johanna Graf 13 apr 2008 at 11:58

  Andra bloggare som jag kände igen på bloggseminariet: Johan Holmgren, som arrangerade hela tillställningen, Krassman “In Your Face”, Alexandra “HBT-sossen”, Josefin “Varför?” Deiving, Anna Vikström,Anders Löwdin, Rosmarie “Kulturbloggen” Södergren och Erik ”På Uppstuds” Laakso Tycker du detta ämne är intressant kan du läsa mer på andra bloggar om bloggosfären, bloggar, bloggande, amerikanska valet

 2. HBT-sossen 14 apr 2008 at 08:28

  Josefin ”Varför?” Deiving, Erik Laakso ”På Uppstuds”, Rosemarie ”Kulturbloggen” Södergren, Kristian ”In Your Face” Krassman, Anders Löwdin, Johanna Graf och Björn ”Alliansfritt Sverige Fridén. – SåvälLöwdinsom Laakso har skrivit om seminariet.

 3. Alliansfritt Sverige 15 apr 2008 at 07:48

  En överlägsen Allians? (Feministisk vänstertjej)Seminarium om den amerikanska bloggvärlden (Lowdin.com i Bromma)Seminariet i helgen (In Your Face) Lathet, dubbelmoral och en hjälte (Ett hjärta RÖTT) – Dags att kyla champagnen… (Johanna Graf)

 4. Alliansfritt Sverige 15 apr 2008 at 07:48

  En överlägsen Allians? (Feministisk vänstertjej)Seminarium om den amerikanska bloggvärlden (Lowdin.com i Bromma)Seminariet i helgen (In Your Face) Lathet, dubbelmoral och en hjälte (Ett hjärta RÖTT) – Dags att kyla champagnen… (Johanna Graf)

 5. […] “HBT-sossen”, Josefin “Varför?” Deiving, Johanna Graf, Anna Vikström, Anders Löwdin och Rosmarie “Kulturbloggen” Södergren. Ytterligare två bloggare är närvarande men […]

 6. Erik Laakso 13 apr 2008 at 15:31

  På tal om att länka mer till varandras inlägg på samma ämne då; direktlänken till mitt inlägg http://www.eriklaakso.nu/blog/?p=631
  😉

 7. anders 13 apr 2008 at 17:50

  Aj, då. Så slarvigt! Naturligtvis ska länken gå till ditt inlägg i ämnet.

  Det är ändrat nu!

 8. RS 13 apr 2008 at 20:03

  Kul att se bild från gårdagen. Jag har tyvärr inte hunnit skriva om själva seminiariet men det får komma senare. Men jag har två saker som ni säker kan tycka är viktiga att hänga på:
  http://kulturbloggen.com/?p=3415
  och utmaningen förstås
  http://kulturbloggen.com/?p=3411

 9. […] detta föddes. Johan, Alexandra, Kristian och Josefin. Några av dessa berättar om Nätrot här: Anders Löwdin Erik Laakso Johanna […]

 10. […] Seminarium om den amerikanska bloggvärlden (Lowdin.com i Bromma) […]

 11. Kristian krassman - Eniro 7 sep 2008 at 23:58

  […] Lowdin.com i Bromma

Comments are closed.

This function has been disabled for Fotograf Anders Löwdin.