Om 2017-06-28T20:13:01+00:00

Fotograf med fokus på människor och kultur

Anders folkrörelserötter och sociala patos färgar hans arbete. Som fotograf jobbar han just nu för Sveriges Riksdag, Botkyrka kommun, Tidskriften Socialpolitik, IVL Svenska Miljöinstitutet med flera. Han är även webbmaster för Socialpolitik och olika mindre företag inom vård och teknik. Anders kan också filma när det behövs. Bland tidigare uppdragsgivare finns Polarforskningsinstitutet, IDEA och Icon Medialab.
Bild och form utgör grunderna i hans kompetens, men Anders skriver också gärna texter. De jobb som lockar allra mest är långa fotoreportage som får ta tid. Men det han är allra bäst på är att fotografera är scenframträdanden, evenemang och presskonferenser. Anders har plåtat allt från hårdrockskonserter till pressträffar på Riksdagen. Vid varje uppdrag, oavsett storlek och sort, letar han efter de där bilderna som har något extra. De som håller i längden.
Anders är utbildad vid Nordens Fotohögskola på Biskops-Arnö samt Konstfack i Stockholm. Han håller själv gärna kurser i såväl foto som webb. Nästa steg är att gå en säkerhetsutbildning för att kunna göra fler spännande uppdrag utomlands.
Hans motto är att skapa bilder med närhet och nerv för myndigheter, organisationer och företag som respekterar och uppskattar alla kulturer.

Hör gärna av dig till honom för en kostnadsuppskattning & bokning!

Anders Löwdin, självporträtt.

Anders Löwdin, självporträtt.