Löwdin i riksmedia, SvD

2016-12-20T21:11:13+00:00 14 Okt 2008|Andra texter|2 Comments

Dubbelt upp dessutom. Ja, det gäller mina kommentarer till debatten i söndags, i SVT’s Agenda. Svenska Dagbladet snappade upp vad jag tidigare skrev här på min privata blogg samt på nystartade Arvid Falk, där jag är en av grundarna.

Måste väl då ändå få säga att jag tycker att det är lite inspirerande med uppmärksamhet ……… 🙂

Relaterat: Alla vinnare i partiledardebatten.

[SvD]

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , och annat intressant.

2 Comments

  1. [ s-buzz ] 14 Okt 2008 at 11:34

    Anders Löwdinoch Arvid Falk citeras. Överlag har superveckan uppmärksammats på olika sätt under måndagen och tisdagen: Fokus ledarblogg kommenterar vårt mingel och vår bloggnärvaro, Laakso tycker att socialdemokraterna tagit täten när det gäller sociala

  2. […] bästa socialdemokratiska bloggenErik Nyström om De blå lakejernas försök att blanda bort kortenLowdin.com i Bromma » Bloggarkiv » Löwdin i riksmedia, SvD om Göran Hägglund debattens stora förlorareCatti Ullström om Den bästa socialdemokratiska […]

Comments are closed.